Sivut

lauantai 17. syyskuuta 2016

A'RCOPEDICO KENGÄT


Olin 9.9 Keuruun kenkäkauppa capeoasiksessa neuvomassa jalkineisiin liittyvissä kysymyksissä. Esittelyssä oli Arcopedicon kengät. 

Suurin osa jalkojen virheasennoista johtuu huonoista jalkineista. Usein ne ovat liian pienet. Pienistä asioista voi syntyä kineettinen ketju, joka tarkoittaa virheasennosta syntyvää toista virheasentoa jne. Lopulta säryt ovat lonkissa ja selässä.. Seuraavaksi mennään lääkärille, joka kirjoittaa kipulääkkeitä. Sitten popsitaan nappeja vaikka jalkojenhoitoon suuntautuvalla henkilöllä käyminen voisi löytää ratkaisun, niin ettei tarvittaisi lääkkeitä!? Siksi jalkineisiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota!  Kun jalkineet ovat hyvät säästyt monelta ikävältä vaivalta. 
HYVÄ OLO ALKAA JALOISTA!





Arcopedicon kengissä on teknoelastinen päällinen, joten se mukailee jalkojen muotoa. Ne ovat myös erittäin kevyet jaloissa. Näistä kengistä löytyy myös kaksoisholvikaarituenta. Tarkoittaa, että kengät jakaa painon tasaisesti koko jaloille. Näin ryhti paranee ja se säästää niveliä. On tärkeää, ettei nämä kengät ole liian isot, koska silloin kaksoisholvikaarentuenta ei tule oikeaan kohtaan. Kantapäiden alla on iskunvaimennusta. Materiaali venyy tarvittaessa, jopa 70% ja palaa takaisin muotoonsa. Tämä on loistava asia sillä, jos jalat turpoavat päivän mittaan kengät antavat myöden. Päällysmateriaali on hengittävä, jolloin se kuljettaa hikeä pois kenkien sisältä ulos. Suurimman osan kengistä voi pestä koneessa 30'C.

Kengissä on irtopohjallinen, joka sopii/riittää useimmiten. Omistaessasi yksilölliset pohjalliset toimi näin:
  •  Poista kenkien oma pohjallinen
  • Aseta omat pohjalliset ja tunnustele käsillä ja sormilla mahtuuko pohjalliset kunnolla kenkään. 
  • Jos kengät tuntuvat hyviltä vielä kävellessä soveltuu pohjalliset kyseisiin kenkiin.

 On irtopohjallinen sitten kengän oma tai yksilöllinen älä koskaan laita useita pohjallisia päällekkäin! Silloin pohjalliset eivät toimi oikein.




Käy tutustumassa valikoimaan!  

Muista, että loppujen lopuksi sinä olet omien jalkojesi asiantuntija!

Hyvää syksyn odotusta :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti